2106046921 6986488191 Μιλτιάδου 73, Γέρακας bfcvasileiou@hotmail.com

B.F.C. Vasileiou
Παρμπρίζ - Αντιηλιακές Μεμβράνες - Ξεθόλωμα Φαναριών - Τοποθέτηση Μεμβρανών - Γέρακας Αττική


Καλώς ήρθατε στο B.F.C. Vasileiou, ένα εξειδικευμένο κατάστημα που βρίσκεται στον Γέρακα Αττικής. Από το 2011, αλλά με πολυετή εμπειρία από το 1998, η επιχείρηση αυτή έχει καθιερωθεί στον χώρο των παρμπριζ αυτοκινήτων, μεμβρανών αυτοκινήτων, στεγανοποιήσεων, γρύλων παραθύρων, μεμβρανών ασφαλείας αυτοκινήτων και κτιρίων, καθώς και μεμβρανών anti-vandal. Είμαστε περήφανοι για την εξειδίκευσή μας σε αυτές τις υπηρεσίες και έχουμε πιστοποίηση μετά από τη συμμετοχή μας σε πολλά σχετικά σεμινάρια, τα οποία μας επέτρεψαν να εξοπλιστούμε με νέες γνώσεις και να διαρκώς εκσυγχρονίζουμε τις υπηρεσίες μας. Στο B.F.C. Vasileiou, κατανοούμε τη σημασία της ασφάλειας και της προστασίας του αυτοκινήτου σας και των επιβατών του. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την επισκευή και αντικατάσταση παρμπρίζ, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά και τεχνολογία για να εξασφαλίσουμε μια ασφαλή και αξιόπιστη εγκατάσταση. Επίσης, προσφέρουμε εφαρμογή μεμβρανών αυτοκινήτων, οι οποίες προστατεύουν το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου και παρέχουν μια αίσθηση ιδιωτικότητας.

Στο B.F.C. Vasileiou, συνεργαζόμαστε με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες, για να διευκολύνουμε τη διαδικασία αποζημίωσης σε περίπτωση ζημιάς στο αυτοκίνητό σας. Η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι προτεραιότητά μας και παρέχουμε επαγγελματική, φιλική και έμπειρη ομάδα για να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας.

 

Τοποθέτηση Αντιηλιακών Μεμβρανών

Τοποθέτηση Αντιηλιακών Μεμβρανών

Οι κεραμικές αντιηλιακές μεμβράνες προσφέρουν πολλαπλά οφέλη σε όχημα, σκάφος ή κτίριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αντικατάσταση Παρμπρίζ & Κρύσταλλα Θυρών

Αντικατάσταση Παρμπρίζ & Κρύσταλλα Θυρών

Οι ειδικοί του B.F.C. Vasileiou διαθέτουν την εμπειρία και την εξειδίκευση για να αντικαταστήσουν το παρμπρίζ σας με ακρίβεια και επαγγελματισμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επισκευή Ραγισμένου Παρμπρίζ

Επισκευή Ραγισμένου Παρμπρίζ

Η επισκευή ραγισμένου παρμπρίζ με ρητίνη είναι μια αποτελεσματική και οικονομική λύση που αποκαθιστά την αρχική αντοχή και διαύγεια του παρμπρίζ σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επισκευή Γρύλων Παραθύρων Οχημάτων

Επισκευή Γρύλων Παραθύρων Οχημάτων

Οι γρύλοι παραθύρων είναι ουσιαστικά ο μηχανισμός που επιτρέπει το άνοιγμα και το κλείσιμο των παραθύρων του αυτοκινήτου σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αλλαγές Ελαστικών Θυρών

Αλλαγές Ελαστικών Θυρών

Στο B.F.C. Vasileiou, κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι να διατηρείτε το αυτοκίνητό σας σε άριστη κατάσταση και να αισθάνεστε ασφαλείς κατά την οδήγηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στεγανωποιήσεις Οχημάτων

Στεγανωποιήσεις Οχημάτων

Στο B.F.C. Vasileiou, κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι να διατηρείτε το αυτοκίνητό σας στεγανό και προστατευμένο από τις καιρικές συνθήκες και τις εξωτερικές επιρροές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεθόλωμα Φαναριών

Ξεθόλωμα Φαναριών

Τα φανάρια αυτοκινήτων εκτίθενται στην πάροδο του χρόνου σε διάφορες επιρροές, όπως τον ήλιο, την ατμοσφαιρική ρύπανση και την καθημερινή χρήση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ