2106046921 6986488191 Μιλτιάδου 73, Γέρακας bfcvasileiou@hotmail.com
hero image


 

Επισκευή Γρύλων Παραθύρων Οχημάτων
B.F.C. Vasileiou - Τοποθέτηση Αντιηλιακών Μεμβρανών - Αντιηλιακές Μεμβράνες - Αντικατάσταση Παρμπρίζ - Ξεθόλωμα Φαναριών - Γέρακας Αττική 

Το κατάστημα B.F.C. Vasileiou στον Γέρακα είναι ένα κατάστημα που εξειδικεύεται στην επισκευή γρύλων παραθύρων οχημάτων. Με μια εμπειρία που απλώνεται σε αρκετά χρόνια, το B.F.C. Vasileiou έχει αποκτήσει φήμη για την εξειδίκευσή του σε αυτόν τον τομέα.

Οι γρύλοι παραθύρων είναι ουσιαστικά ο μηχανισμός που επιτρέπει το άνοιγμα και το κλείσιμο των παραθύρων του αυτοκινήτου σας. Ωστόσο, λόγω της συνεχούς χρήσης και της έκθεσής τους στις καιρικές συνθήκες, είναι συχνό να παρουσιάζουν φθορές και προβλήματα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δυσλειτουργία του γρύλου, δυσκολία στο άνοιγμα ή το κλείσιμο του παραθύρου, ακόμη και προβλήματα ασφαλείας.

Στο B.F.C. Vasileiou, κατανοούμε τη σημασία της ομαλής και ασφαλούς λειτουργίας των γρύλων παραθύρων για την άνεση και την ασφάλεια των επιβατών. Οι ειδικοί μας είναι καταρτισμένοι και έμπειροι στην επισκευή γρύλων παραθύρων, και χρησιμοποιούν τα κατάλληλα εργαλεία.