2106046921 6986488191 Μιλτιάδου 73, Γέρακας bfcvasileiou@hotmail.com
hero image


 

Ξεθόλωμα Φαναριών
B.F.C. Vasileiou - Τοποθέτηση Αντιηλιακών Μεμβρανών - Αντιηλιακές Μεμβράνες - Αντικατάσταση Παρμπρίζ - Ξεθόλωμα Φαναριών - Γέρακας Αττική 

Το κατάστημα B.F.C. Vasileiou στον Γέρακα είναι ένα εξειδικευμένο κατάστημα που ασχολείται με το ξεθώριασμα και γυάλισμα φαναριών αυτοκινήτων. Με μια εμπειρία  αρκετών χρόνων, το B.F.C. Vasileiou έχει αποκτήσει φήμη για την εξειδίκευσή του σε αυτόν τον τομέα.

Τα φανάρια αυτοκινήτων εκτίθενται στην πάροδο του χρόνου σε διάφορες επιρροές, όπως τον ήλιο, την ατμοσφαιρική ρύπανση και την καθημερινή χρήση. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ξεθώριαση, αλλοίωση του χρώματος και μείωση της φωτεινότητας των φαναριών, με αποτέλεσμα να περιορίζεται η ορατότητα του οχήματος στον δρόμο και να μειώνεται η ασφάλεια.

Στο B.F.C. Vasileiou, κατανοούμε τη σημασία της σωστής λειτουργίας και ορατότητας των φαναριών για την ασφάλεια και την εμφάνιση του οχήματός σας. Οι ειδικοί μας χρησιμοποιούν εξειδικευμένες τεχνικές και εξοπλισμό για να αποκαταστήσουν τη φωτεινότητα και την εμφάνιση των φαναριών σας.